Квіти дружби


Соломія Бжезінська

В прекрасній країні Дружляндії жили маленькі смішні тваринки. Вони були не лише сірі, коричневі і чорні,  а зелені, червоні, фіолетові і жовті!

І от в одному садочку жили фіолетові мишки, червоні їжачки, жовті зайчики та інші кольорові мешканці саду. Вони були дуже дружні. Хлопчики і дівчатка завжди ділилися своїми іграшками і солодощами. Ще ніколи такого не було, щоб хтось не поділився чи не допоміг другові!
Але тут трапилось несподіване….

Одної весни з нірки виліз дуже набурмосений їжачок. Чомусь у нього зіпсувався настрій і він перестав ділитися зі всіма. Жителі садочку не знали що робити. Адже таке трапилося у них вперше!

Того ж дня повз садочок проходила молоденька лисичка, яка була дуже розумною. Вона побачила жителів садочка розгубленими і запитала, що сталося. Лисичка розповіла, що розвеселити їжачка може гарний подарунок. А що може бути кращим за букет гарних весняних квітів! От лишень найкращі квіти росли далеко у горах.

Але хто ж піде за цими диво-квітами? Захотіли вирушити в подорож жовтий зайчик, фіолетова мишка і зелена пташка. Вони були найкращими друзями їжачка.

Вони дуже довго ішли в горах, і дорогою з ними трапилося багато різних пригод. Але їх дружба завжди допомагала їм бути переможцями! І от одного дня вони вийшли на вершечок гори і білі пухнасті хмарки пливли над їхніми головами. Друзі побачили, що за горою починається поле. Але це поле було всіяне барвистими квітами! Пташечка злетіла вниз і нарвала букетик. 

Друзі дуже поспішали вернутися до свого садочку і дуже скоро прийшли до їжачка. І,як тільки їжачок вдихнув пахощі чарівних квітів, він став таким щирим і дружнім, яким його знали друзі! Маленькі та сміливі мешканці ще довго розказували про свої пригоди в дорозі, але що тільки не зробиш заради друзів!

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Bakota Hell

Фанатична любов до добра не доводить